HOME SUPPORT CONTACT
 

Relationship management

Er zijn veel CRM- en BO software systemen met een relatiebeheer (Relationship Management) component. Voor deze partijen kunnen we snel de Word2CRM koppeling realiseren.

Meer weten over onze gestandaardiseerde maatwerk mogelijkheden? Neem contact met ons op

Een mooi voorbeeld hiervan is onze eigen relatiebeheer component met een eenvoudige Wordkoppeling variant. Prima toepasbaar voor kleine MKB bedrijven tussen de 1 en 10 medewerkers, waarvoor de zwaardere CRM systemen te kosten intensief zijn in combinatie met de Word2CRM koppeling.

CRM Connectivity Relatiebeheer

Deze relatiebeheer oplossing is toegespitst op relatie- en projectbeheer. Inzicht daar waar persoonlijk contact telt. Ook kunt u standaard MS Office koppelen middels een Office koppeling. Optimale segmentatie mogelijkheden en altijd de juiste documenten gemaakt vanuit - en gekoppeld aan uw organisatie-, contact- en/of project data.

Het product onderscheidt zich door eenvoud in gebruik, dossier opbouw en inzicht en tijdbesparing rond uw administratieve werkzaamheden. Kleine organisatie kunnen direct professioneel aan de slag. Kortom een hulpmiddel om klantgericht inzicht te vertalen naar prettig werken, efficiency en een beter resultaat.

Meer weten? Download hier de PDF "Proactief relatiebeheer"

Website door InterXL