HOME SUPPORT CONTACT
 

Microsoft Dynamics CRM

Efficiency rond uw administratieve processen - correspondentie en dossier optimalisatie.

De CRM correspondentie koppeling (voor MS Outlook en Dynamics CRM) stelt u in staat om op eenvoudige wijze uw dagelijkse correspondentie en mailingen te verwerken.

Vanuit uw Outlook/CRM systeem, hierin staan immers uw relatiegegevens, legt u de link naar MS Word. Na keuze van het juiste sjabloon (brief, fax of andere soorten documenten) stelt u het document samen. Ook is het mogelijk om binnen MS-Word, op de plek van de cursor, een voor gedefinieerd tekstblok c.q. document in te voegen.

Na opslag zal dit document worden gekoppeld aan de Adres-kaart (vCard) binnen uw MS Outlook Contactpersonen of Dynamics CRM oplossing (optimale dossiervorming).

Met één klik opent u het document om het binnen MS Word verder te bewerken. Na opslag zal er een nieuw document worden aangemaakt binnen uw MS Outlook/ Dynamics CRM omgeving, dit wordt automatisch voorzien van een versienummer.

Vanuit MS Word is het vervolgens mogelijk om eenvoudig te zoeken binnen de opgeslagen documenten.

Microsoft Dynamics CRM software onderscheidt zich door:

Oplossingen die u kunt gebruiken in Microsoft Outlook om bedrijven te helpen bij het beheer van verkoop, marketing en klantenservice.

Meer weten of webinar aanvragen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Website door InterXL